02. okt. - 05. okt. 2020
Ny bruker? Trykk her   
Informasjon
Arrangementsdetaljer
Hvor: Vestneshallen i Vestnes Kommune
Når: fredag 02. okt. - mandag 05. okt. 2020
Dørene åpner: KL. 18:00
Internett: 10 Gigabit Fiber fra Tafjord
Aldersgrense: Ingen aldersgrense (Samtykkeskjema for alle under 16 år)
Aldersgrense VIP-rekke: året en fyller 18

PRISER*
Helg med PC: 0,- (Helgepass med plassreservasjon)
VIP (18 år) med PC: 0,- (18 års aldersgrense)
Helg uten PC: 0,-
Dag uten PC: 0,- (Dagspass uten PC gjelder fra kl 18:00-18:00)
Helg med PC (inngangsdør): 0,- (Kan kun kjøpes i døren)

*Priser er oppgitt ekslusiv eventuelle avgifter og avhenger av billettpris og betalingsmåte.

Samtykkeskjema må være utfylt for alle deltakere under 16 år.


Billettkjøp

Billetter kjøper du i enkelt i vår shop hvor du kan betale ved hjelp av Visa eller MasterCard. Ved plassert ordre har du 15 minutter på å betale den. Det kan derfor være en fordel at du har betalingsmiddel klart.

Du kan kjøpe billetter for flere personer i gangen, for senere å overføre billettene til de som skal ha dem. Vi ser helst at den personen som skal bruke billetten har egen konto med billett registrert på seg selv da dette letter arbeidet til alle i crew. Om navn på billett og legitimasjon ikke samsvarer, forbeholder vi oss retten til å ikke slippe inn vedkommende før eierskapet til billett er bekreftet. Du vil ikke bli prioritert ved åpning og må vente til vi har tid til å behandle deg.

Samtykkeskjema må være utfylt for alle deltakere under 16 år.

Vanlige billett og VIP-billetter har et helt bord hver. Tekniske data på bord:

 • Lengde: 183cm
 • Bredde: 76cm
 • Høyde: 74cm
 • Tykkelse: 4,4cm
Sovesal
Vi bruker bordtennishallen som ligger i 2.etg i Vestneshallen som sovesal. Kun deltagere med betalt billett for helgen m/PC eller u/PC som får sove der.

Det skal være stille til enhvertid og ingen mat eller drikke kan medbringes.
Sovesalen åpner natt til lørdag og stenger mandag morgen.
Transport

ZarGate kan være behjelpelig med transport fra Vestnes Fergekai til Vestneshallen for de som kommer fra Molde-siden. Det er viktig at de som skal ha slik transport melder seg på inne på Mine Billetter. Fergen går fra Molde 02.10.2020 kl. 18:15:00. Påmeldingen gjelder per person.

Kiosk

Kiosken på ZarGate er døgnåpent fra dørene åpner til de stenger mandagen. I åpningstiden serverer vi til enhver tid mat, drikke og godteri.

For å drive kiosken trenger vi DIN hjelp! Vi er avhengige av flinke hjelpere i kiosken,og vil du være med kan du ta kontakt med Crew.

Huskeliste
 • Datamaskin/spillkonsoll, skjerm, skjermkabel, strømforgreining, LAN-kabel*, tastatur og mus/kontroll, musematte og headsett.
 • Oppdatert antivirusprogram
 • Sovepose og liggeunderlag (Betonggulv er ikke komfortabelt!)
 • Håndduk
 • Ekstra klær
 • Tannkrem og tannkost
 • Dusjsåpe og shampoo
 • Deodorant
 • Tøffler/Gode sko
 • Godt humør!

Før du kommer på lanet er det lurt å ta backup av private ting, f.eks familiebilder og lekser. Slå av all windows fil-deling og slå på brannmur. Din PC er tilgjengelig fra omverdenen da du får en offentlig ip-adresse.

* LAN-kabel bør være 10-15 meter. Sitter du på enden av en rekke trenger du 15 meter kabel. Switchene står midt på hver rekke. Vi selger kabler på arrangementet.

Regler

Som deltaker av ZarGate (heretter arrangementet) godtar du automatisk de følgende regler:

§1 Arrangementet har ikke aldersgrense. Alle under 16 år som skal delta må printe ut og fylle ut samtykkeskjema. For å kunne delta må deltakerene kunne ta vare på seg selv, eller ha verge til stede. På våre VIP-rekker må du fylle 18 år det året arrangementet tar sted.

§2 Alt utstyr som tilhører arrangementet skal ikke under noen omstendigheter røres eller fikles med. Unntak er ved inn- og ut-plugging av nettverkskabel i rekkeswitcher og bruk av spillkonsoller i “Game Zone” (spillområdet).

§3 Angrep på vårt utstyr, i form av “hacking”, “cracking” eller tjenestenektangrep ((D)DoS), er strengt forbudt. Forsøk på dette vil automatisk føre til utkastelse og eventuelt utestenging av alle fremtidige arrangementer.

§4 Bruk av eget nettverksutstyr i form av switcher, routere, aksesspunkt eller lignende er ikke tillatt i arrangementets nettverk. Eget kjøleskap, fryser, brødrister, kaffetrakter, høyttalere eller lignende er heller ikke lov å bruke. Oppdaget utstyr vil bli beslaglagt av crew og levert tilbake ved arrangementets slutt.

§5 All soving skal foregå på angitt sted (sovesal, om ikke annet er avtalt) i henhold til brannforskrifter. I sovesal er kun soving tillatt, og bråk eller uro i sovesal kan føre til utkastelse. Deltakere som sover på steder ikke angitt vil bli vekket og henvist til riktig sted. Bare deltakere med helgepass har tilgang til sovesalen.

§6 Tyveri vil bli politianmeldt. Tips kan rettes til vakt.

§7 Røyking inne er strengt forbudt i henhold til “røykeloven”. Dette gjelder også elektroniske sigaretter, eller annet utstyr som kan oppmuntre til røyking.

§8 Arrangementet støtter ikke fildeling eller piratkopiering av noe slag. Bruk av “warez” (for eksempel spill, programvare, musikk, filmer, etc.) skjer på egen risiko og arrangementet tar intet ansvar for deltakernes bruk av sin tildelte nettverkstilgang. Pornografisk materiale som strider med norsk lov politianmeldes.

§9 Arrangementet er fullstendig rusfritt. Oppdaget bruk av alkohol fører til utestengelse av hele arrangementet. Ved mistanke om ikke-lovlige rusmidler vil Politiet innkobles.

§10 Alle vesker, kofferter, bæreposer, bager og lignende vil bli inspisert av arrangører før de tillates inn på arrangementet . Artikler som betegnes som ikke lovlig på vårt arrangement vil bli konfiskert og i verste fall destruert.

§11 Arrangementet forbeholder seg retten til å flytte på deltakere i salkartet om arrangøren ser det nødvendig for å utnytte salkartet bedre.

§12 Deltakere som kjører bil til arrangementet skal parkere på henvist område.

Brudd på reglene kan føre til utkastelse og/eller utestengelse. I tillegg til reglene gjelder vanlig norsk lov og normal folkeskikk. Det er helt lov å oppføre seg skikkelig.

Til foreldre/foresatte

ZarGate er et datatreff som samler ungdom med interesse for data (i ulike former og i ulikt kunnskapsnivå) fra Møre og Romsdal for å tilbringe flere dager sammen. Her finner du informasjon som er nyttig for deg som er foreldre, om du vurderer å sende en eller flere på zargate.

Arrangører
Arrangementet ledes av en gruppe med erfarne arrangører, hvorav alle har erfaring med arrangering av datatreff, enkelte helt tilbake til 2000. Under seg har disse omtrent 60 personer som jobber frivillig for å sikre at arrangementet har høyest mulig standard på alle områder, fra sikkerhet til matprodusering. Arrangørene understreker at hele arrangementet, fra planlegging til gjennomføring, gjøres av frivillige personer hvorav ingen mottar økonomisk godtgjørelse. ZarGate er et registrert organisasjon og eventuelt overskudd går tilbake til deltakere i form av investeringer i fremtidige arrangement.

Sikkerhet: alkohol, narkotika og tyverier
ZarGate har en nulltoleranse for nyting av rusmidler inne i hallen. Vi konfiskerer alle rusmidler, og i de tilfeller dette blir funnet på personer under 16 år vil foreldre bli kontaktet. Funn av narkotika vil bli politianmeldt. Det er fast vakthold i hallen, som også sjekker alle som går inn (samt de som går ut med datautstyr) for adgangstegn. Det er svært lite tyverier som skjer på våre arrangementer, men vi anbefaler på det sterkeste at man sitter sammen med bekjente som kan passe på utstyret, at bærbare maskiner er fastlenket og at man ikke legger igjen mobiltelefon, lommebok eller andre verdisaker. Vi har også god kontakt med politiet i distriktet som med gjevne mellomrom tar turen innom hallen.

Nulltoleranse for mobbing
ZarGate har nulltoleranse for mobbing. Dette inkluderer, men er ikke avgrenset til, mobbing på bakgrunn av personlighet, rase, kjønn, ferdigheter, religion og seksuell legning. Alle rapporter om dette vil bli tatt seriøst. De som mobber har ingenting på ZarGate å gjøre.

Fasiliteter: Soving, dusjing og toaletter
Det er soveområde tilgjengelig for alle deltakere med helgapass. Vi anbefaler at alle tar med seg sovepose og liggeunderlag eller seng som kan slås sammen. Dusjer er det mer enn nok av. Det er egne garderober til gutter og jenter, og opp til 30-40 kan dusje samtidig eller man kan få dusje alene. For å få tilgang til garderobe er det bare å ta kontakt med vaktene.

Aldersgrense og anbefalninger
Det er ingen aldersgrense på ZarGate, og for personer under 16 år kreves utfylt samtykkeskjema. Selv om vi ikke har aldersgrense, er likevel ikke våre arrangementer en barnehage, og vi tar ikke på oss ansvar for å passe på enkeltindivider. Personer som ikke har tidligere datatrefferfaring og ikke er sammen med en større gruppe venner burde overnatte hjemme under arrangementet. Vi holder døgnåpent, og det er opp til hver enkelt deltaker å legge seg når han/hun ønsker det. Ved mangel på søvn kan inntrykket av datatreff være ganske ekstremt for de yngste. Alle er derimot unike, så vi håper at dere som foreldre tar en beslutning om hvilken grad deres barn skal delta.

Teknisk assistanse
Arrangørene har ikke mulighet til å yte teknisk assistanse til alle som har tekniske problemer på ZarGate, så vi oppfordrer at deltakerne selv lærer seg nye ting og gjerne tar kontakt med andre for å lære nye ting. Vi er derimot behjelpelig om det virkelig er vanskelig å finne problemet, forutsatt at vi har ledig kapasitet.

Betaling under arrangementet
På ZarGate kan du betale med bankkort og kontanter, hvor vi foretrekker betalingskort. Vi aksepterer VISA, VISA Electron og MasterCard.

Mattilbud
Mattilbudet er av meget høy kvalitet, med alt fra skikkelig junk food til sunnere alternativer. Se lenger opp på denne siden for mer informasjon om kiosken. Fullstendig meny med priser vil bli lagt ut under arrangementet.

Hygienekontroll
Vi har sterk fokus på hygiene på alle områder, og vaktpersonalet har som oppgave å tilse at hygienekravene blir oppfylt. Alle toaletter blir vasket minst 2 ganger per dag, dusjer ved behov og kantina har svært strenge hygienekrav.

Tilpassing for funksjonshemmede
ZarGates lokaler er tilpasset for rullestolbrukere. Vi har hatt deltakere som har vært brukere av rullestol, krykker og andre hjelpemidler. Vi gjør vårt beste for at deltakere ikke skal bli forskjellsbehandlet på bakgrunn av slike utfordringer. Vi setter pris på å få vite om slikt på forhånd, men det er ikke et krav.

Om Zargate

ZarGate
Vesteshallen
6390 VESTNES
Org.nr: 997901495

Zargate er et dataparty som har tilholdssted i Vestneshallen. Vi ønsker å tilby ungdom et samlingspunkt for å dyrke felles interesser og få konkurrere mot hverandre. Zargate drives ikke med mål for å tjene penger og alt overskudd går tilbake til datapartyet i form av investering i utstyr eller høyere premier.

Det hele begynte i 2000 og hadde på første arrangement 80 deltakere. Siden den gang har det vært arrangert hvert år, og opp til to ganger i året. På topp har vi hatt over 600 solgte billetter (med og uten pc).

Vi ønsker også å tilby mye mer enn å bare være et dataparty. Så derfor legger vi opp til mye underholdning, konkurranser, kino og spillområde med TVer og diverse spillkonsoller. Vi har også en scene som vi fyller med show og annen underholdning. Det er fritt fram for å få opptre, bare ta kontakt med oss. Vi stiller også med egen kiosk hvor deltakere kan kjøpe alt fra nystekte hamburgere til friske frukter.

Kontakt oss
Vi klarer desverre ikke alltid å tenke på alt så vi setter stor pris på om du tar kontakt med oss om det er noe du lurer på.
Vi er tilgjengelige på e-post og noen av oss er mulige å nå via telefon.

Raymond N. Vik
Admin / Styreleder
raymond@zargate.org
48 31 56 65

Stig Rune Brunvoll
Admin / Styremedlem
stig.rune@zargate.org
92 06 78 86

Filip Andre Larsen Tomren
Admin / Tech lead / Billett / Styremedlem
filip@zargate.org
99 36 44 30

Are Hegdal
Web / Tech / R&D
are@zargate.org
92 85 18 97

Trond Strandman
Web / Tech
trond@zargate.org
92 01 61 81

Robin Lien
Tech
robin@zargate.org
47 63 41 53

Tommy Solevågseide
Tech / Sponsor / Styremedlem
tommy@zargate.org
93 01 73 88

Petter Ose
Compo-ansvarlig
petter@zargate.org
48 11 85 69

Martin Balstad
Compo
balstad@zargate.org
99 48 92 77

Andrè Skjegstad
Compo / Streaming
andre@zargate.org
91 65 15 64

Eirik Lindheim Brastad
Compo
eirik@zargate.org
46 66 36 05

Mads Vestad Abrahamsen
Wildcompo
mads@zargate.org
98 02 77 55

Chris Andre Farstad
Wildcompo
chris@zargate.org
45 24 32 17

Janita Kristin Vik
Kiosk
janita@zargate.org
41 21 94 33

Sandra Therese Vik Nybø
Kiosk-ansvarlig
sandra@zargate.org
46 77 82 01

Tom Stian Pedersen
Vakt-ansvarlig / Styremedlem
tem@zargate.org
98 02 67 88

Martin Vik
Vakt
martin@zargate.org
95 40 97 01

Elias F. Mehl
Potet
elias@zargate.org


  
Har du spørsmål som du er usikker på hvem du skal sende til kan du sende de til vår styreleder.
Sponsorer og samarbeidspartnere
Rema 1000 - www.rema.no
Tafjord - tafjord.no
brennheIT - www.brennhe.it
Personvernerklæring

Ved å registere ny bruker på ZarGate sin nettside samtykker du at ZarGate kan behandle dine personopplysninger. Personopplysninger som behandles er navn, telefonnummer, epostadresse, postnummer. Behandlingen som omfattes av denne samtykkeærklæringen er innsamling og registering i vår database for å kunne selge billetter, produkter, registrere plass i salkartet og verifisere billett i forbindelse med et arrangement. Vi vil kun ivareta din informasjon i 400 dager etter sist aktivitet (du kan etter dette ikke lenger logge inn), og backup av informasjon i ett påfølgende år. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved å sende en epost til tech@zargate.org.